×
English (United States) English

Robuuste Systeemintegraties | PossibilIT

Robuuste Integraties

Robuuste Integraties

Wij ontwikkelen en beheren integraties die zorgen dat data altijd en overal beschikbaar is

Integraties

Bij PossibilIT begrijpen we het belang van naadloze integraties tussen verschillende systemen. Ons ervaren team zorgt voor efficiënte en betrouwbare gegevensstromen tussen CRM-systemen, Subscription Management software en andere bedrijfsapplicaties.

Systeem koppeling met jouw IT-stack

De juiste integratie met jouw IT-omgeving is een voorwaarde voor succes.

Bij PossibilIT zien wij de uitdaging in het toepassen van nieuwe technologieën om organisaties om te vormen tot een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing. Het gaat ons tenslotte maar om één ding; een vlekkeloze implementatie zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Chargebee 2 Exact Online

Chargebee 2 Exact Online

Met de Chargebee 2 Exact Online integratie houd je jouw financiële administratie altijd gesynchroniseerd. Deze koppeling zorgt automatisch voor synchronisatie van al je abonnementen, rekeningen, facturen en financiële transacties tussen de twee systemen.

Chargebee 2 MS Dynamics 365 CRM

Chargebee 2 MS Dynamics 365 CRM

Synchroniseer moeiteloos je CRM en abonnementsgegevens met de Chargebee naar MS Dynamics 365 integratie. Deze efficiënte oplossing van PossibilIT verbindt abonnementsbeheer naadloos met CRM, waarbij real-time datasynchronisatie en uitgebreid klantenbeheer centraal staan.

Zuora 2 MS Dynamics 365

Zuora 2 MS Dynamics 365

Optimaliseer je abonnementsbeheer met de Zuora naar MS Dynamics 365 integratie. Deze integratie biedt een perfecte samensmelting van Zuora's abonnementsbeheer en de CRM-functionaliteiten van MS Dynamics 365, voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Realiseer bedrijfssuccessen met onze integraties

Onze experts laten graag de mogelijkheden zien!