×
English (United States) English

Salesforce Implementatie Expertise | Maximaliseer Klantsucces | PossibilIT

Bereik direct klantsucces met Salesforce

Met een vlekkeloze implementatie stelt ons team van experts jou in staat om jouw klantgegevens altijd en overal te beheren.

Dynamics Data

Salesforce

Het cloudplatform voor CRM en businessprocessen

Wij begrijpen als geen ander dat je sales-, service- en marketingprocessen wilt stroomlijnen. ‘S werelds beste Customer Relationship Management (CRM) platform Salesforce sluit daar naadloos op aan.

Voor deze bedrijven hebben wij CRM snel en secuur geïmplementeerd:

Partners Salesforce

Haal het maximale uit je klanten

Onze experts helpen je graag met de volgende stap

Salesforce is niet langer een tool om data te verzamelen. Het speelt een belangrijke rol binnen sales, marketing en abonnementenverkoop. Dit CRM-platform geeft je mogelijkheden om resultaten te behalen. Sneller en beter.


Als Salesforce Consulting partner bieden wij de juiste oplossingen voor al jouw CRM-problemen. Wij adviseren je op basis van onze jarenlange ervaring. Wij helpen jou om snellere, relevantere informatie en producten aan jouw klanten te leveren.

Dynamic Sales

8

Salesforce Trailblazers

1485

Trailhead Badges

26

Salesforce Certifications

Salesforce Devices

Salesforce koppeling met jouw IT-stack

De juiste integratie met jouw IT-omgeving is een voorwaarde voor succes.

Zodra je aan de slag gaat met Salesforce zorgen wij ervoor dat de tooling naadloos gekoppeld is aan jouw bestaande processen en systemen. Vervolgens kunnen we dit ook in beheer nemen, zodat je zorgen over de gehele breedte uit handen wordt genomen.

Bij PossibilIT zien wij de uitdaging in het toepassen van nieuwe technologieën om organisaties om te vormen tot een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing.


Het gaat ons tenslotte maar om één ding; een vlekkeloze implementatie zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Ga vandaag nog aan de slag met Salesforce

Onze consultants adviseren je graag!