×
English (United States) English

Hotelchamp - Een multilingual systeem met Exact koppeling

Hotelchamp

Hotelchamp

Dankzij Chargebee heeft Hotelchamp een flinke slag kunnen slaan met automatisering

Opdracht: Hotelchamp maakte gebruik van een subscription software dat al jaren niet meer verder ontwikkeld was. Ze gingen op zoek naar een flexibel meertalig platform dat gekoppeld kon worden aan het accountingsysteem.

Oplossing: het gebruik van Chargebee en de Exact connector zorgt ervoor dat Hotelchamp een flinke slag heeft kunnen slaan op het gebied van automatisering.

Hotelchamp desktop case

CASE

Een multilingual systeem met een koppeling naar Exact

Hotelchamp maakt het voor hoteliers een stuk gemakkelijker om een gepersonaliseerde ervaring aan online bezoekers te bieden en revenu growth te realiseren zonder tussenkomen van een intermediate. Hotelchamp kent een groot en divers klantenbestand. Veel kleine ondernemingen weten hen te vinden. Ze merkten dat het versturen van facturen in de taal van de ondernemer het vertrouwen in Hotelchamp een enorme boost geeft. Dit was dan ook een belangrijke eis voor het in gebruik nemen van een nieuw systeem.


De afgelopen zes jaar werkte Hotelchamp met een software dat na oplevering weinig tot geen tijd meer had besteed aan doorontwikkeling. Waar ze een aantal jaar geleden nog erg tevreden waren, merkten ze dat ze nu tegen een aantal zaken aanliepen. De grote crux zat hem in het feit dat de software niet gekoppeld kon worden aan het accountingsysteem Exact.

Efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Zoals vaak wordt gezegd ‘stilstand is achteruitgang’. Gezien de groei van de afgelopen jaren was het voor de backoffice haast niet meer te doen om alles handmatig bij houden en scherp te hebben of er nog openstaande facturen waren of niet. Er werd gezocht naar een systeem dat naadloos kan integreren met het accountingsysteem.


Met het gebruik van Chargebee en de Exact connector hebben ze een grote slag kunnen slaan in het automatiseren en worden menselijke fouten zo veel mogelijk gereduceerd.


De voordelen zijn tweeledig. De eindgebruiker maakt gebruik van een overzichtelijk platform waarin die eenvoudig kan inloggen, facturen kan downloaden, het abonnement kan beheren en seats toevoegen. Voor Hotelchamp is het eenvoudiger om dit in de backend te beheren. Dit komt de efficiëntie en professionaliteit ten goede.

Hotelchamp mobiel
Hotelchamp 5 schermen
Hotelchamp logo white

"De Chargebee Exact Connector biedt ons de flexibiliteit die we zo hard nodig hadden.”

– André Bressel - COO Hotelchamp

Resultaten

Hotelchamp koos voor Chargebee omdat ze bij de vorige aanbieder een gebrek aan ontwikkeling zagen. Ze stonden stil en dat sloot niet aan bij hun visie en de ambitie om te groeien. Met Chargebee waren ze in staat flinke stappen te maken op het gebied van automatisering en genieten ze van een hoge flexibiliteit.


Hotelchamp is erg te spreken over hoe SaaS wordt vertaald naar het dashboard. Het dashboard is enorm gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat het voor iedereen makkelijk te begrijpen is. Je hebt realtime inzicht in je billing en openstaande posten en de Revenue stories bieden je nog meer inzichten in de statistieken.

Hotelchamp IPad

Meer weten over dit onderwerp?