×
English (United States) English

Over PossibilIT | Leiders in Subscription Management & CRM Optimalisatie

Over ons

Wij zijn PossibilIT

Logo

Wie wij zijn

Wij zijn PossibilIT. Wij ademen Subscription Management, wij integreren met ieder stuk software, wij optimaliseren CRM processen! Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van Subscription Management zijn wij dé expert op het gebied van Subscription Management.


Wij geven advies, implementeren, integreren, migreren en ondersteunen jouw organisatie waar nodig voor een continue bedrijfsvoering op basis van een abonnementsmodel.

.

Hier is CRM onlosmakelijk mee verbonden. Het is de centrale plek om alle klantgegevens samen te brengen en hier vervolgens beheer, sales, service en marketing op uit te voeren. PossibilIT is hierin jouw partner om deze processen in een CRM te optimaliseren en implementeren.


De overtreffende trap van automatisering: integraties! Hier draaien wij onze hand niet voor om. Wij integreren ieder stuk software om daarmee relevante data te ontsluiten. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren op basis van kennis en ervaring integraties die zorgen dat data altijd en overal beschikbaar is.

Emerce 100

PossibilIT is onderdeel van 4NG, dat een toppositie heeft in de Emerce100.

4NG wit
Thomas Letema


Kom jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Staat jouw droombaan ertussen? Bekijk de vacatures en neem contact met ons op!

Thomas Letema, Director

4NG groepsfoto
Pim en Ingmar

Wil je meer weten over ons?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-7600370. Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@possibilit.nl. Nog sneller een reactie? Gebruik ons contactformulier. We proberen binnen een uur op je bericht te reageren.