×
English (United States) English

Over PossibilIT | Leiders in Subscription Management & CRM Optimalisatie

Over ons

Wij zijn PossibilIT

Logo

Wie wij zijn

Wij zijn PossibilIT. Met meer dan 23 jaar aan kennis en ervaring zijn wij dé expert op het gebied van Salesforce, Subscription Management en integraties.


Wij geven advies, implementeren, integreren, migreren, beheren en ondersteunen jouw organisatie waar nodig voor een continue bedrijfsvoering. Of het nu gaat om Salesforce-oplossingen, abonnementenbeheer of naadloze integraties, wij bieden optimale ondersteuning door middel van consultancy, development en managed services.

.

In Salesforce zijn wij gespecialiseerd in de core clouds met een extra focus Revenue Lifecycle Management (RLM). Hierdoor kunnen we niet alleen jouw sales-, service- en marketingprocessen optimaal stroomlijnen, maar ook jouw product-to-cash processen binnen Salesforce realiseren. Voor een complexe product catalogus, een ingewikkelde prijsstrategie of een geavanceerde omzetverdeling zijn wij de juiste partner. Dit alles op het Salesforce platform!


De overtreffende trap van automatisering: integraties! Wij integreren ieder stuk software om relevante data te ontsluiten. We ontwikkelen, implementeren en beheren integraties op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring. Zo zorgen we ervoor dat data altijd en overal beschikbaar is, waardoor jij gefocust kunt blijven op je bedrijfsvoering.

Emerce 100

PossibilIT is onderdeel van 4NG, dat een toppositie heeft in de Emerce100.

4NG wit
Thomas Letema


Kom jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Staat jouw droombaan ertussen? Bekijk de vacatures en neem contact met ons op!

Thomas Letema, Director

4NG groepsfoto
Pim en Ingmar

Wil je meer weten over ons?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-7600370. Een berichtje sturen kan ook door te mailen naar info@possibilit.nl. Nog sneller een reactie? Gebruik ons contactformulier. We proberen binnen een uur op je bericht te reageren.