×
English (United States) English

Ontdek Connexys met PossibilIT | Optimaliseer uw Recruitment

Ontdek het volledige potentieel van Connexys met PossibilIT

Benjamin van der Sluiszen 20 juli 2023

Wat is Connexys?

Connexys is een softwareplatform dat wordt gebruikt voor het beheer van recruitment en het wervingsproces binnen organisaties, beter bekend als een Applicant Tracking System (ATS). Het helpt je bedrijf bij het stroomlijnen en optimaliseren van het proces van het vinden, selecteren en aannemen van geschikte kandidaten.


Connexys is gebouwd op het Salesforce Platform, het cloudplatform van Salesforce. Dit stelt je in staat om Connexys te integreren met andere Salesforce-producten, zoals Sales Cloud, Service Cloud en Marketing Cloud.


Door deze integratie kan je organisatie profiteren van een naadloze gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen. Zo kan je een gecentraliseerde en geïntegreerde aanpak van wervings- en personeelsbeheer realiseren. Het stelt gebruikers in staat om kandidaatgegevens en wervingsworkflows te synchroniseren met andere belangrijke bedrijfsprocessen en systemen binnen Salesforce.

Mogelijkheden van Connexys

1. Vacaturebeheer: Connexys biedt een gestructureerde manier om vacatures te beheren. Je kunt alle vacatures op één centrale plek plaatsen en bijwerken. Dit helpt bij het stroomlijnen van het publicatieproces en zorgt ervoor dat de vacatures altijd up-to-date zijn.


2. Kandidatenbeheer: Het platform biedt tools om kandidaten efficiënt te beheren. Je kunt alle sollicitaties op één plek verzamelen en organiseren. Dit maakt het gemakkelijk om kandidaten te volgen tijdens het selectieproces, feedback te geven en te communiceren met potentiële kandidaten.


3. Talentpool: Met Connexys kun je een talentpool opbouwen. Dit is een database met potentiële kandidaten die momenteel niet geschikt zijn voor een specifieke vacature, maar mogelijk in de toekomst interessant kunnen zijn. Dit helpt bij het opbouwen van een netwerk van potentiële werknemers en vergemakkelijkt toekomstige wervingsinspanningen.


4. Rapportage en analyse: Omdat Connexys op het Salesforce-platform is gebouwd, biedt het ook mogelijkheden voor rapportage en analyse. Je kunt belangrijke statistieken en trends in het wervingsproces volgen, zoals het aantal ontvangen sollicitaties, de bronnen van de kandidaten en de duur van het selectieproces. Deze inzichten kunnen helpen bij het identificeren van gebieden die verbetering behoeven en het nemen van datagestuurde beslissingen.

Op maat gemaakte oplossingen van PossibilIT

Omdat Connexys op het Salesforce-platform is gebouwd, biedt dit ook mogelijkheden voor het bouwen van op maat gemaakte oplossingen. Hieronder schetsen wij een selectie van de oplossingen die wij hebben ontwikkeld en geïmplementeerd bij onze klanten om nog beter gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die Connexys biedt.

Steps 2.0

Standaard is de informatie in Connexys met betrekking tot eerder genomen stappen in het proces vrij beknopt. Zo is er niet te zien wie de stappen heeft doorlopen. Om dit probleem op te lossen, hebben wij een oplossing ontwikkeld waarin in één oogopslag deze informatie inzichtelijk is: Steps 2.0. Hierdoor kan een recruiter zonder veel clicks zien bij wie hij of zij informatie kan inwinnen over de eerder genomen stappen in het proces.

Account Highlights

Om het gebruiksgemak voor gebruikers te verhogen, is er ook een speciale Highlights-tab ontwikkeld op basis van Lightning Web Components. Dit stelt gebruikers in staat om op één plek alle belangrijke informatie met betrekking tot een klant te zien, zoals activiteiten, verkochte pakketten, sollicitaties en extensive searches.

PDF Rapportage

Voor een klant hebben wij een functie ontwikkeld om PDF-rapporten te genereren over verkochte pakketten, extensive searches en binnengekomen sollicitaties. Hierdoor kunnen accountmanagers klanten nog beter van dienst zijn. Het genereren van deze rapportages biedt onder andere de volgende voordelen:


1. Aantonen van toegevoegde waarde: Rapporten over verkochte pakketten tonen de waarde van de geleverde diensten. Hiermee kunnen accountmanagers laten zien hoe ze hebben bijgedragen aan het succes van het wervingsproces, wat het vertrouwen van de klant vergroot.


2. Optimalisatie van het wervingsproces: Rapportage over extensive searches biedt inzicht in de effectiviteit van zoekstrategieën en gebruikte bronnen. Accountmanagers kunnen deze gegevens gebruiken om het wervingsproces te optimaliseren en gerichte aanbevelingen aan de klant te doen.


3. Opvolging en monitoring: Rapporten over binnengekomen sollicitaties helpen accountmanagers bij het volgen van de voortgang van het wervingsproces. Ze kunnen knelpunten identificeren, tijdig ingrijpen en de klant voorzien van relevante updates en inzichten.

Bij PossibilIT helpen we organisaties om de volledige potentie van Connexys te ontdekken en te benutten. We geloven in de kracht van op maat gemaakte oplossingen om recruitment en werving naar een hoger niveau te tillen, het proces te stroomlijnen en zo meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Meer informatie?