×
English (United States) English

CRM implementatie | Focus op jouw klanten | PossibilIT

CRM

CRM

Onze CRM specialisten implementeren voor elke vraag op het gebied van relatiemanagement een passende oplossing.

CRM

Wij zijn leiders op het gebied van Customer Relation Management. We werken met wereldwijd bekende programma’s als Salesforce.com en Microsoft Dynamics CRM, waarbij we focussen op waardetoevoeging. Jouw data moeten jouw gaan vertellen waar kansen liggen. Elke dag, overal en altijd, organisatiebreed én op klantniveau.

Salesforce

Salesforce

Hét cloudplatform voor CRM en business-processen.

Meer dan 150.000 bedrijven van alle groottes en industrieën gebruiken Salesforce om hun bedrijf te laten groeien. De juiste implementatie is het fundament van alles wat je gaat doen met Salesforce en de integratie met je IT-stack is cruciaal. Of het nou sales of service is.

Met Salesforce beheer je alles vanaf één centraal platform en verbeter je relaties met klanten, prospects en partners. Het is de motor voor goede en relevante sales, marketing én productontwikkeling. Het cloud-based platform is volledig schaalbaar en flexibel in gebruik. Zo kan jij efficiënt bedrijfsvoering vormen.

De juiste integratie met bestaande IT-omgevingen is de snelste weg naar succes. Daarom besteden wij direct tijd aan het analyseren van het probleem, het uitwerken van een oplossing en zorgen onze experts voor de juiste integratie met jouw systemen. Of het nou een standaard of maatwerk traject is.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Dé totaaloplossing voor jouw bedrijf.

Dynamics 365 biedt een overzicht van al jouw bedrijfprocessen met functionaliteiten voor CRM, ERP, sales, marketing, finance en meer. Deze combinatie van tools zorgt ervoor dat jouw organisatie de volgende stap in digitale transformatie kan nemen.

Doordat het platform volledig in de cloud is, beschik je altijd en overal over de juiste klantdata én is het actueel. Microsoft Dynamics 365 biedt alles op één plek: van sales tot inkoop. Klantgegevens zijn gecentraliseerd en de implementatie van dit platform zorgt voor volledige klantprofielen.

Krijg voorspellende inzichten en behaal snelle resultaten. Samen kijken we naar de functionaliteiten van Dynamics 365 die het beste passen bij jouw bedrijfsvoering. Vervolgens regelen onze experts de rest en bieden we natuurlijk continu support.

Wij kunnen ook

Abonnementenbeheer koppelen aan jouw CRM systeem

CRM cases

Met trots werken wij voor:

Tony’s Chocolonely
Tony’s Chocolonely
Priva
Priva
Feefo
Feefo
Panasonic
Panasonic
De Evangelische Omroep
De Evangelische Omroep
Videoland
Videoland
Centrale24
Centrale24
Speakap
Speakap
Linda
Linda
Improves
Improves
PTV Group
PTV Group
Hotelchamp
Hotelchamp
JMG
JMG
Evangelische Omroep
Evangelische Omroep

Contact

Meer weten over CRM?