Subscription is de toekomst

Onze experts implementeren Zuora zorgvuldig zodat jij direct kunt beginnen met groeien.

Ontvang meer informatie
Zuora

Groei verder met subscription

Zuora creëert cloud-gebaseerde software die ervoor zorgt dat elk bedrijf in elke industrie succesvol subscription management kan toepassen. Overigens is Zuora ook de enige leverancier van digitale oplossingen die de complete Order-to-Revenue voor moderne bedrijven aanbied. Beheer offertes, orders, factureringen en omzeterkenning voor het gehele klanttraject op één platform.

Voor deze bedrijven hebben wij Subscription Management geïmplementeerd:

Beheer jouw abonnementen

Alles overzichtelijk op één plek

Met Zuora maak je zelf gemakkelijk nieuwe abonnementen aan, kies hierbij bijvoorbeeld voor maandelijks of jaarlijkse facturatie. Zuora geeft je ook de middelen om mogelijke upgrades en add-ons te ontwerpen en toe te voegen. Deze kun je vervolgens weer meten om bij te houden hoe vaak ze aangeschaft worden.

Het ingebouwde dashboard geeft ook een goed overzicht van de inkomsten. Daarnaast krijg je real-time inzichten over jouw klanten, waardoor je altijd en direct kunt bijsturen.

Z-CRM-365

Maak van Dynamics een abonnementensysteem

Flexibele abonnementen

Een succesvolle integratie met Zuora

Geef jouw klanten de mogelijkheid om op ieder moment hun abonnement te upgraden, te verlengen of stop te zetten. Met wel 40+ betaalmogelijkheden kun je zorgeloos in alle mogelijke landen jouw diensten uitrollen. Zuora regelt de rest en zorgt ervoor dat alles in het vervolg automatisch in rekening gebracht wordt.

Onze experts weten precies hoe Zuora het beste voor jouw bedrijf geïmplementeerd kan worden. De juiste inrichting en koppeling van Zuora met jouw systeem zal zorgen voor het maximale resultaat. PossibilIT heeft veel ervaring om Zuora vlekkeloos te implementeren en behapbaar te integreren binnen jouw organisatie.

Ontvang meer informatie over Zuora

Zuora cases

Met trots werken wij voor

Zuora integratie met het bestaande CRM systeem van review-platform Feefo.

Systeem voor De Evangelische Omroep (EO) om relaties en lidmaatschappen te administreren.

De synchronisatie van account-, abonnements-, factuur- en productcatalogusgegevens van Zuora naar Microsoft Dynamics voor PTV Group.

Stap ook in de groeiende Subscription markt

Onze experts laten graag de mogelijkheden zien. Krijg direct meer informatie.