Payment Gateway experts

PossibilIT integreert de nieuwste betalingsgateway-oplossing met Zuora, op een zeer veilige manier. Verhoog de efficiëntie van je betalingsproces.

Ontvang meer informatie
Payment Gateway service

Betaaloplossingen voor Zuora abonnementen

De PossibilIT Payment Gateway (PgW) is een centrale dienst die de Zuora Billing Engine verbindt met verschillende financiële organisaties zoals Payment Service Providers (PSP) en/of banken. De PgW biedt één proces en leveringskanaal voor al uw creditcard, SEPA-incasso of een van de andere ondersteunde bestellingen voor betaalmethoden. De PgW is een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing die betrouwbaar, veilig en eenvoudig is te integreren. Gehost als een Cloud service op de Microsoft Azure-platforms die alle voordelen van het Azure-platform biedt inclusief 99,95% beschikbaarheid, automatische schaalbaarheid en meer.

Wij hebben voor deze bedrijven gewerkt:

Payment Gateway

Waarom het makkelijk te integreren is

Integratie met Zuora

Zuora is ’s werelds toonaangevende platform voor abonnementenbeheer. Onze Cloud gebaseerde software maakt het mogelijk voor bedrijven om abonnementsmodellen te lanceren en de volledige levenscyclus van hun abonnees te beheren. Is dat niet iets moois?

Betaalmethodes

De PgW-architectuur kan worden geïntegreerd met elke PSP die tokenisatie van betalingsmethoden ondersteunt. Door tokenisatie te gebruiken, wordt gevoelige informatie over de betaalmethode, zoals creditcardnummer en CVV-code vastgelegd door PSP-kassapagina’s en veilig opgeslagen op de eigen server van de PSP. Door gebruik te maken van de tokenized betalingsmethoden, kan de PgW elke betalingsmethode ondersteunen.

Uitgelichte case

Een chocolade abonnement voor het wereldberoemde Tony’s Chocolonely met de integratie van Chargebee.

Bekijk alle cases
Groei verder met Payment Gateway

Wij zorgen voor de juiste implementatie

1. Software-as-a-Service (SaaS) - oplossing

Doordat PgW een SaaS is, is dit op een betrouwbare, veilige en eenvoudige manier te integreren.

2. Gehost op Microsoft Azure

Het is gehost als een cloud service op het Azure platform en biedt daardoor 99,95% beschikbaarheid, automatische schaalbaarheid en meer.

3. Nauwe integratie met Zuora

Biedt de interface voor PSP’s die niet standaard worden ondersteund door Zuora. De functionaliteit van de PgW is vergelijkbaar met de functionaliteit van standaardgateways.

4. Ondersteuning van elke PSP

De PgW kan worden geïntegreerd met elke PSP die tokenisatie van betalingsmethoden ondersteunt. Ook maakt het gebruik van een plug-and-play interface om verbinding te maken met verschillende PSP’s en banken. Op dit moment ondersteunen we de volgende PSP’s:

Subscription Management cases

Met trots werken wij voor

Een chocolade abonnement voor het wereldberoemde merk Tony’s Chocolonely.

Abonnementgegevens in 1 overzicht met de implementatie van o.a. Salesforce en Zuora.

De ontwikkeling van een inlog en abonnement module voor Videoland.

Beheer je abonnementen slim met Chargebee

Onze consultants adviseren je graag.