×
English (United States) English

Microsoft Dynamics 365 Implementatie | Verrijk Klantinzichten | PossibilIT

Een 360 graden view van jouw klanten

Ons team van experts implementeert Microsoft Dynamics 365 zorgvuldig, zodat jij je klantinformatie kunt organiseren én tegelijkertijd gericht sales kunt managen.

Dynamics Data

Microsoft Dynamics 365

De totaaloplossing voor jouw bedrijf

Breng klanten en bedrijven samen door CRM- en ERP-applicaties in te zetten. Dynamics 365 geeft de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te verbeteren en inzichtelijke realtime rapportages te maken.

Voor deze bedrijven hebben wij met CRM-bedrijfsprocessen verbeterd:

Partners

Verhoog je verkoopprestaties

Gebruik Microsoft Dynamics 365 in de volle breedte

Microsoft Dynamics 365 is het totaalpakket voor CRM, ERP, sales, finance, marketing, service en meer. Gebruiksvriendelijke oplossingen binnen Microsoft Dynamics 365 verbeteren de verkoopprestaties, wat zich naadloos vertaalt in succesvolle bedrijfsvoering. De tool werkt volledig in de cloud, dus je data is direct beschikbaar en altijd actueel.


Als Microsoft Dynamics 365 partner hebben wij op elke vraag op het gebied van CRM het juiste antwoord. Wij adviseren je op basis van onze jarenlange ervaring en helpen je om snellere, relevantere informatie en producten aan uw klanten te leveren.

Dynamic Sales

Maak van Dynamics een abonnementensysteem

Onze experts laten graag de mogelijkheden zien!

Persoonlijk advies op maat

Een succesvolle integratie met Microsoft Dynamics 365

We snappen dat je eerst de mogelijkheden van het Microsoft CRM-pakket op een rij wilt hebben. Daarom adviseren onze experts je graag. We kijken eerst naar de behoefte van jouw organisatie. Zo analyseren we alle systemen en kijken we waar de groeipunten liggen. Hoe is de data momenteel georganiseerd? Hoe bouw je klantrelaties op? En hoe personaliseer je de beleving van de koper? Op basis van deze vragen gaan we aan de slag, wat resulteert in advies en implementatie op maat.Bij ons staat waardetoevoeging en technisch maatwerk centraal. Samen kijken we wat aansluit bij jouw organisatie. Onze experts regelen vervolgens de rest. Ga aan de slag met Customer Relationship Management om jouw zakelijk succes te versnellen.

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Cases

Realiseer bedrijfssuccessen met Microsoft Dynamics 365

Onze experts laten graag de mogelijkheden zien!