×
English (United States) English

Microsoft Dynamics 365 | PossibilIT is officiële Silver Partner

Een 360 graden view van jouw klanten

Ons team van experts implementeert Dynamics 365 zorgvuldig zodat jij klantinformatie kunt organiseren én tegelijk gericht sales kunt managen.

MS Dynamics 365
Dynamics Data

Microsoft Dynamics 365

Dé totaaloplossing voor jouw bedrijf

Breng klanten en bedrijven samen door CRM en ERP applicaties in te zetten. Dynamics 365 geeft de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te verbeteren en inzichtelijke real-time rapportages te maken. Jouw data moeten jouw gaan vertellen waar kansen liggen. Elke dag, overal en altijd, organisatiebreed én op klantniveau.

Voor deze bedrijven hebben wij met CRM bedrijfsprocessen verbeterd:

Partners

Verhoog je verkoopprestaties

Gebruik Dynamics 365 in de volle breedte

Microsoft Dynamics 365 is het totaal pakket voor CRM, ERP, sales, finance, marketing, service en meer. Besteed meer aandacht aan klanten. Met eenvoudig te gebruiken oplossingen binnen Dynamics 365 verhoog je verkoopprestaties en loopt dit naadloos in elkaar over voor een succesvolle bedrijfsvoering. Doordat de tooling volledig in de cloud werkt, is data snel beschikbaar en altijd actueel.

Als Microsoft Dynamics 365 partner hebben wij op elke vraag op het gebied van CRM een passende oplossing. Wij geven adviezen die gebaseerd zijn op jarenlange ervaringen. Wij helpen jou om sneller en meer relevante informatie en producten aan te bieden aan klanten.

Dynamic Sales

Z-CRM-365

Maak van Dynamics een abonnementensysteem

Persoonlijk advies op maat

Een succesvolle integratie met Dynamics 365

We snappen dat je eerst de mogelijkheden van het Microsoft CRM pakket op een rij wilt hebben. Daarom adviseren onze experts je graag. We kijken eerst naar de behoefte van jouw organisatie. Zo analyseren we alle systemen en kijken waar de groeipunten zitten. Hoe is de data momenteel geordend? Hoe bouw je klantrelaties op? En hoe personaliseer je de ervaring van kopers? Met deze vragen gaan wij aan de slag, wat resulteert in maatwerk advies en implementatie.

Bij ons staat waardetoevoeging en technisch maatwerk centraal. Samen kijken we wat aansluit bij jouw organisatie. Onze experts regelen vervolgens de rest. Ga aan de slag met customer relationship management en versnel jouw bedrijfssucces.

Microsoft Dynamics 365 cases

Met trots werken wij voor

Tony’s Chocolonely
Tony’s Chocolonely
Priva
Priva
Feefo
Feefo
Panasonic
Panasonic
De Evangelische Omroep
De Evangelische Omroep
Videoland
Videoland
Centrale24
Centrale24
Speakap
Speakap
Linda
Linda
Improves
Improves
PTV Group
PTV Group
Hotelchamp
Hotelchamp
JMG
JMG
Evangelische Omroep
Evangelische Omroep

Realiseer bedrijfssuccess met Microsoft Dynamics 365

Onze experts laten graag de mogelijkheden zien. Krijg direct meer informatie.